VAN PHU ADJACENT EXTERIOR DESIGN,RENOVATION

  • Project:         Thiết kế Cải tạo kiến trúc
  • Architects :      Archiworkplace Studio
  • Location:           Văn Phú- Hà Đông-Hà Nội
  • Lead Architects:           ĐÀM MẠNH LINH
  • Client:                                     MR.THÀNH
  • Area:                                          327 m2
  • Site area:  88,7 m2
  • Project Year :                             2020
VAN PHU ADJACENT EXTERIOR DESIGN

CURRENT CONDITION OF THE BUILDING
   Through each project, I try to create space for my customers with surrounding landscape to increase the value of the house. 
This project is the same, this is the 2nd times I have opportunity to design a house in Van Phu area, but last times it was mainly interior design, exterior has been completed.This time the exterior will have to be modified to suit the function of the premises, "function determines the form" for me this sentence is always correct. 
  At the same time, respect what has been exist to save costs for the homeowner and for the exterior to be in harmony with the architecture of this block line.
Ground Floor
2nd Floor
3rd floor
4th floor
5th floor


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate
Left Menu Icon
Architect works
%d bloggers like this: